Alba-neagra cu cei 1.500 de lei pentru creșă / grădiniță

Ce să  mai înțelegem ? Guvernul acorda sau nu ajutor părinților conform Legii 239/2020 ? Semne de întrebare și incertitudine. Economie de bani, DA, dar nu chiar oricum și în orice condiții. După majorarea pensiilor, majorarea alocațiilor, acum și sprijinul acordat părinților privitor la cheltuielile cu creșa sau grădinița se vrea oprit?

Ministerul Finanțelor,  într-un proiect de ordonanță privind unele măsuri fiscale, propune suspendarea în 2021 a aplicării acestei măsuri. Conform proiectului de Ordonanță, plata stimulentelor ar urma sa fie suspendate, începând cu data de 1 aprilie 2021. Suspendarea aplicării să se facă până la data de 31 decembrie 2021, inclusiv.

Prin aplicarea acestei ordonanțe se poate realiza o economie substanțială ținând cont de impactul bugetar al acestei legi, care este de 4,5 miliarde de lei. Dar cu părinții cum rămâne ? Economiile la buget sunt necesare, dar ar trebui să fie făcute prin eficientizarea locurilor de munca, asumarea răspunderii și eliminarea tuturor celor care nu au activitate. De ce oare, toată lumea vrea un loc de munca la stat ???

Amenajări fațade, ornamente din polistiren

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *