Baruri și cluburi de striptease în buncărele ucrainiene

Deși situația de la granița cu Rusia se înrăutățește, ucrainenii au avut parte de o surpriză. Aceștia au descoperit că unele adăposturi antiaeriene au căpătat o altă folosință decât cea inițială. Acestea au devenit, mai nou, baruri și cluburi de striptease.

Personalul angajat în aceste locuri este gata să-i primească pe locuitori în acest gen de medii cât se poate de primitoare și confortabile, transmite New York Post citând BuzzFeed.

„Ce alt loc mai bun în care să fii în cazul în care izbucnește un război?”, a declarat un barman al localului Parovoz din Kiev. Localul este de fapt un buncăr situat sub un cinema.

Angajații au recunoscut că este mai important să primească rezidenți care caută refugiu decât consumatori.

O angajată a unui restaurant situat într-un buncăr numit Podhsoffe nu este sigură că localul ar putea să le ofere siguranță celor care ar veni în cazul unui conflict, dar cu siguranță aceștia ar mânca bine.

Cea mai spectaculoasă reutilizare a unui astfel de adăpost este Penthouse. Adăpostul anti-bombardament a fost transformat în club de striptease. Acesta a fost redecorat cu lumini roșii pentru a fi corespunzător noii funcționalități.

„Lumea va avea parte de un show pe cinste”, a declarat unul dintre bodyguarzii stabilimentului. (conf. Jurnalist.ro)