Becuri LED – afla azi care sunt avantajele tehnologiei

Informatii de baza despre becuri led

Becuri cu LED si tehnologia LED reprezinta viitorul. Noua generatie de tehnologie LED poate oferi cea mai buna iluminare LED si cea mai buna calitate. Aceste becuri LED sunt o investitie pe termen lung, cu marje de profit ridicate. Astfel de marje de profit ridicate sunt generate de avantaje extrem de ridicate de care ar trebui sa profitati cat mai curand posibil.

Avantajele sunt numeroase si demne de mentionat

    Fiabilitate si rezistenta la factori externiPana la 50.000 de ore de functionare continua la intensitate maximaAprindere imediataUsor de instalat

Becuri LED disponibile pe magazinul online led-concept.ro sunt o alternativa fiabila la asa-numitele becuri economice care au invadat piata in ultimii ani. Cu ajutorul acestor sisteme cu becuri vei face economii importanta la factura curentului electric, acestea consumand mult mai putina energie.

La ce aspecte trebuie sa acorzi atentie in timpul achizitiei

Becuri cu LED-uri pot avea o varietate de culori, inclusiv rosu sau violet, si diferite nuante de alb si galben. Pentru a va lumina casa, cel mai bine este sa cumparati o lampa similara cu un bec cu incandescenta. Lampile albe calde emit lumina cu o nuanta galbena, in timp ce becurile albe stralucitoare emit o lumina similara cu lumina soarelui. Gama completa led-concept.ro o gasesti aici: http://www.led-concept.ro/becuri-led

La fel ca masinile electrice, pretul de achizitie al becurilor cu LED este mult mai scump, dar veti economisi bani in timpul utilizarii. Dar pentru a vedea rezultatele pe factura, trebuie sa inlocuiti cateva sau toate becurile din casa.

Daca aveti un comutator care reduce luminozitatea, trebuie sa stiti ca acestea nu sunt intotdeauna compatibile cu becurile cu LED-uri. Prin urmare, trebuie sa inlocuiti comutatorul sau sa gasiti un bec compatibil, care poate fi mai scump.

Becurile LED raman reci, datorita capacitatii sistemului de a absorbi caldura si de a o disipa in aer. Cu toate acestea, pentru a efectua acest proces, becul nu trebuie oprit complet, ci trebuie asezat cat mai gol. In caz contrar, becul se poate rupe mai repede. (conf. comunicatedepresa.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *