Boc, tranșant: PNL a trecut o linie roșie cu noi

Liderii PNL de la Cluj sunt nemulțumiți de faptul că Ludovic Orban și conducerea centrală nu s-au luptat pentru prefectul liberal de Cluj. Amintim că aici UDMR-ul a avut câștig de cauză.

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, vineri, că el, Alin Tișe și alți lideri din PNL nu sunt de acord cu decizia liderilor de la București. Mai mulot, el a subliniat faptul că „PNL a trecut o linie roșie” în relația cu liberalii clujeni.

„PNL a trecut o linie roșie în relația cu noi, pentru că din acest punct de vedere este foarte greu. Nu am argumente să spun de ce PNL a optat pentru alt județ și nu pentru Cluj atunci când s-a luat în coaliție această decizie politică. Eu am fost președinte al PDL și mereu au fost prefecți liberali la Cluj. și atunci, și acum, Clujul a avut cel mai mare număr de voturi aduse partidului”, a declarat Boc, la Ziua de Cluj.

Fostul premier a recunoscut starea de nemulțumire generalizată din filială.

„Din primul moment când am auzit, această reacție pe care am avut-o a fost legată de starea profundă de nemulțumire din PNL Cluj, și la Buda, și la Tișe, la Boc, și la Tarcea, și la toți colegii există această nemulțumire. Dar, de aici încolo bătălia e puternică și e continuată în interiorul partidului”, a mai precizat Boc.

(conf. jurnalist.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *