Campanie de șantaj coordonată de Costel Alexe

Un scandal de proporții zguduie Guvernul. Jurnaliștii Recorder au publicat înregistrări cu fostul ministru al Mediului, Costel Alexe și secretarul de stat în Ministerul Mediului, Gelu Puiu, care șantajează directorii din Romsilva să demisioneze, pentru a-și pune oamenii lor.

Amenințările erau directe. Secretarul de stat Gelu Puiu suna la directorul vizat de schimbare și îi cerea să se dea la o parte, pentru că asta este voința partidului de la putere, altfel va primi o vizită din partea Corpului de Control. Ulterior, plusa Puiu, sigur se va găsi o greșeală și toate actele vor ajunge la Parchet.

În final, aflați sub presiune, aceștia demisionau. Puiu s-a lăudat apropiaților că a schimbat aproximativ 20 de directori în felul acesta.

Mai departe, el îi raporta ministrului Alexe, care se interesa dacă funcțiile din țară au fost eliberate pentru a putea numi în funcțiile respective oameni apropiați lui și PNL-ului, mulți dintre ei fără nicio legătură cu domeniul.

În urma acestui scandal, Gelu Puiu a demisionat. Anunțul a fost făcut de premierul Florin Cîțu, marți după-amiază.

”În primul rând vreau să vă anunță că domnul secretar de stat Gelu Puiu de la Ministerul Mediului și-a înaintat demisia, pe care i-am acceptat-o”, a anunțat, într-o conferință de presă, premierul Cîțu.

Amintim, totodată, că fostul ministru Alexe, actual președinte al CJ Iași, este colecționar de dosare la DNA. În ultimul dosar în care este vizat, DNA anchetează folosirea ilegală de utilaje de la Apele Române Iași la un domeniu imobiliar deținut de familia acestuia. (conf jurnalist.ro)

Bagheta banda led din polistiren

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *