Câți bani a încasat Tel Drum de la statul român în 2020

Deși aflată în insolvență și judecată pentru fraude cu bani europeni, societatea Tel Drum, controlată de familia Dragnea prin interpuși, a încasat și anul trecut bani buni de la statul român. Potrivit Ziare.com, în 2020, Tel Drum a reușit să câștige patru contracte cu statul român, în valoare totală de 136 de milioane de lei.

1. Contract cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, pentru următorii patru ani. Contractul prevede întreținerea curentă pe timp de iarnă a autostrăzilor și a drumurilor naționale din administrarea Direcției Regionale Drumuri și Poduri București, subunitatea Alexandria. Valoarea contractului: 34,7 milioane lei. Pentru acești bani, Tel Drum trebuie să monteze și să demonteze parazăpezi și să deszăpezească, respectiv să ofere informații despre starea drumurilor.

2. Contract de deszăpezire, în această iarnă, a drumuriloe județene din Teleorman. Este vorba despre un contract subsecvent, parte a unui cadru încheiat în 2017. Compania a primit câte 20 de milioane de lei pentru fiecare an de contract.

3. În luna septembrie, Tel Drum a încheiat un contract în valoare de aproape 23 de milioane de lei, pentru modernizarea drumului județean 612, Radoiești – Saceni, în lungime de 11,8 kilometri.

4. Tot Tel Drum va întreține, pe timp de vară, drumurile din partea de vest a județului Teleorman, potrivit contractului din luna august 2020, încheiat cu Consiliul Județean, pentru 58,5 milioane de lei.

(conf. Jurnalist.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *