Ce mâncaruri preferă miliardarii lumii

Viața unui miliardar este plină de farmec din exterior: avioane private, case în toată lumea și cine la restaurante cu stele Michelin. Totuși, în privința preferințelor culinare, miliardarii sunt exact ca noi.

Warren Buffett și Bill Gates preferă mâncarea fast-food în locul celei de la restaurante de lux, scrie publicația Entrepreneur.

Obiceiurile alimentare ale lui Warren Buffett, în vârstă de 91 de ani sunt surprinzătoare. Miliardarul iubește mâncarea de tip fast-food: hamburgeri, hot-dogs, Coca-Cola și McDonald’s.

El urăște legumele și a declarat în 2010 pentru CNBC că: „Dacă cineva mi-ar spune că aș trăi un an mai mult mâncând de acum încolo doar broccoli și sparanghel, fiecare zi ar părea lungă. Prefer să gust în continuare pufuleții Cheetos și Coca-Cola”.

Fondatorul Microsoft Bill Gates nu poate rezista unei porții de mâncare fast-food. Miliardarul mănâncă bugeri de la McDonald’s la masa de prânz atunci când este la muncă. De asemenea, el este un fan al burgerilor de la fast-food-ul In-N-Out și al lanțului Dick’s Drive-In din Seattle. Băutura sa preferată este Coca-Cola Zero

Jeff Bezos, fondatorul Amazon are gusturi ceva mai rafinate. Acesta își face timp pentru un mic dejun sănătos ori de câte ori este posibil. Se spune că ar fi cerut caracatiță mediteraneană cu cartofi, iaurt cu usturoi și un ou poșat în timpul unei întâlniri la micul dejun.

Bucătăria franceză și mâncarea la grătar sunt preferatele lui Elon Musk. În privința băuturilor alcoolice, wishky-ul este preferatul miliardarului. În schimb, miliardarul nu poate refuza gustările lui prefereate de la 12 noaptea: cerealele cu scorțioșoară și lapte. (conf. Jurnalist.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *