Cinci morți la spitalul Matei Balș în urma unui incendiu!

Lipsa investițiilor precum și incompetența au lovit din nou.

Spitalul Matei Balș, construit în anii ’50, a fot restaurat din temelie, conform autorităților. Este al șaptelea spital la care are loc un incendiu. Va începe o ancheta, tipic românesc, încă nu s-a terminat ancheta de la Piatra Neamț. Din primele informații, multe contradictorii, se pare ca incendiul ar fi izbucnit de la dispozitive electrice de încălzire, adăugate suplimentar în prize datorită frigului din saloane. Dar nu menționează nimeni nimic despre regimul special al transportului și folosirii oxigenului. Oxigenul atât de necesar vieții, este o substanță foarte periculoasă când este folosit în concentrație mare.

Matei Balș – incendiu

Autoritățile susțin ca nu erau probleme cu agentul termic, dar mărturiile oamenilor spun contrariul, era frig în saloane, mai ales în zonele cu alimentare cu oxigen. Se pare ca întreaga zonă era cu probleme termice, conform locatarilor de la blocurile din cartier, frig și în apartamentele oamenilor.

Incompetența ucide fără tăgadă , autoritățile fac anchete interminabile, lucrurile rămân neschimbate, și cel mai grav, nu avem responsabili, indiferent ce se întâmplă. Nu răspunde nimeni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *