Cîțu avertizează PSD: Cu noi sau în opoziţie

Noi tensiuni în coaliția de guvernare. Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat marţi, că au existat discuţii cu liderii coaliţiei despre colaborarea în viitor, în contextul în care acesta a declarat zilele trecute că există campanii online împotriva sa sponsorizate de social-democrați.

„Pentru mine, trebuie să fim transparenţi în ceea ce vrem să facem pe viitor, cum vom funcţiona şi aici mai mult despre asta a fost discuţia, despre modul în care va funcţiona această coaliţie în viitor, pentru că PNL nu poate de fiecare dată să închidă ochii şi în acelaşi timp să fie cel care să fie blamat că vrea să rupă această coaliţie. Până la urmă, cei care au venit în coaliţie cu noi, au venit la guvernare alături de noi trebuie să se hotărască dacă vor să fie cu noi în echipă – şi facem acest compromis – sau, dacă vor, să stea în opoziţie”, a spus Cîţu la Parlament.

Potrivit liderul PNL, şedinţa coaliţiei care urma să aibă loc marţi a fost amânată pentru zilele următoare.

„S-a amânat pentru zilele următoare. Am avut câteva discuţii şi ieri. Nu este nicio problemă”, a precizat Cîţu. (conf. Jurnalist.ro)