Cîțu vrea să elimine ‘vocile’ anti-vaccinare

Premierul Florin Cîțu a declarat marți că Guvernul și-a propus să „elimine acele voci care mai există” impotriva vaccinării. Șeful executivului afirmă că „orice voce care subminează campania de vaccinare, subminează efortul nostru de a reveni la normalitate cât mai curând”.

„Vă spun același mesaj pe care îl spun în fiecare zi: Vaccinarea este singura soluție de a ieși din această pandemie.

Avem nevoie de o campanie corectă de informare, sunt multe informații în spațiul public care subminează eforturile campaniei de vaccinare.

Singura soluție de a reveni la normalitate, de a avea o viață normala, de a merge la concerte, la teatru, la restaurant, în vacanta, este să ne vaccinam.

Ceea ce facem noi acum este să eliminăm acele voci care mai există împotriva acestei campanii de vaccinare. Orice voce împotriva campaniei de vaccinare, de oriunde ar veni ea, subminează efortul tuturor de a reveni la normalitate cât mai curând”, a spus Cîțu.

Acesta a mai explicat că își dorește ca deschiderea restaurantelor să nu mai depindă de rata de incidență.

„Mă interesează să avem tot personalul vaccinat ca să putem să începem să eliminăm din restricții”, a spus primul-ministru, după o nouă rundă de discuții cu reprezentanții sectorului HoReCa. (conf. Jurnalist.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *