„Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau” – Orban nu renunță!

Ludovic Orban nu renunță la șefia PNL, nici după ce lideri importanți ai partidului i-au cerut demisia.

„Președintele PNL este ales de Congres. PNL a avut un congres in iunie 2017 și va avea unul în acest an, până atunci eu sunt președinte, dacă mă voi hotărî să candidez pentru un nou mandat, voi anunța public acest lucru. Cred că orice problemă trebuie discutată în forurile statutare ale PNL, și acolo discut cu colegii mei, nu în spațiul public”, a spus, marți, Ludovic Orban.

Amintim că, între alții, prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan l-a criticat pe Orban şi modul în care acesta a negociat posturile PNL în Guvernul Cîțu, apreciind că este necesar un Congres pentru desemnarea altei conduceri a partidului.

De asemenea, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, i-a cerut, luni, demisia lui Ludovic Orban de la șefia partidului.

„Au fost mai multe greșeli în Guvernarea Orban, dar cel mai mult mă deranjează că am fost puși alături de PSD în foarte multe contexte din cauza comportamentului colegilor mei. În ultimul an partidul a fost condus discrețional. E clar că trebuie să discutam în interiorul partidului și trebuie să alegem o nouă echipă”, a afirmat Robert Sighiartau.

(conf. jurnalist.ro)