Este necesară o pagina WEB (WEBSITE) ?

  Dacă ai o afacere, e foarte important să ai și pagina ta de web. Există o vorbă, din păcate, adevărată:dacă nu ești pe internet, nu exiști”. Clienții s-au obișnuit să se informeze, să verifice totul pe internet, în câteva secunde facându-și o părere. Indiferent ce produs sau serviciu caută, dacă afacerea ta nu este pe internet, șansele tale scad, clientul se îndreaptă spre alt ofertant, folosind informațiile găsite.

  Un website, este la îndemâna tuturor, putând fi accesat ușor, de către oricine, oricând și de oriunde. Este un panou cu spațiul tău publicitar, care oferă informații despre tine și oferta ta. Un website îți permite să comunici ușor cu clienții tăi, să le transmiți permanent date actualizate.

  Pagina web este fixă, adică poate fi găsită în același loc, la aceeași adresă în fiecare zi din an, spre deosebire de un anunț plătit în orice publicație, care rămâne pe prima pagina cel mult o zi. Dacă cineva vrea să te caute după câteva zile, foarte greu te mai poate găsi.

  Găzduirea unui site costă 145 lei pe an, câte anunțuri se pot da cu această sumă? Cât efect au anunțurile respective? Site-ul îl poți crea singur, sau poți apela la serviciile noastre profesionale. O pagină simplă de prezentare începe de la 350 lei.

Oferta MHV.RO