George Simion (AUR): Cei carantinați, ieșiți și colindați

Îndemn la nerespectarea legii, de la tribuna Parlamentului. Liderul AUR, George Simion, îi îndeamnă pe românii care au sosit în țară pentru a petrece sărbătorile să nu stea în carantina de 14 zile prevăzută de lege pe fondul pandemiei de Covid-19, ci să iasă în lume, să se plimbe și să-și îmbrățișeze rudele.

„Nu pentru asta au murit românii, nu pentru asta – ca să fie arestaţi la domiciliu 115.000 de fraţi de-ai noştri care sunt perfect sănătoşi şi care au teste că sunt sănătoşi. Sunt închişi şi arestaţi (…) Staţi liniştiţi, dragi români, puteţi să ieşiţi liber să vă luaţi în braţe rudele, prietenii, pentru că niciun sistem represiv din lumea asta nu vă poate închide la domiciliu, mai ales 115.000 de oameni”, a afirmat George Simion de la tribuna Parlamentului, în şedinţa dedicată Revoluţiei din decembrie 1989.

„Ieşiţi, colindaţi, bucuraţi-vă unii de alţii şi luptaţi pentru libertate. Vom muri şi vom fi liberi, ducem lupta generaţiei din 1989 până la capăt, eroii noştri nu mor niciodată şi libertatea este sfântă”, a completat copreşedintele AUR.

Amintim că România s-a confruntat cu un val 4 al pandemiei zdrobitor. Aproape 59.000 de România au murit din cauza coronavirsului, iar în 2-3 săptămâni ne va lovi valul 5, din cauza noii tulpine – Omicron, spun specialiștii. (conf. Jurnalist.ro)