HOROSCOP -Sâmbătă, 26 februarie 2022

Vedeți ce vă rezervă astrele pentru ziua aceasta. Horoscopul zilei pentru fiecare zodie. Pe Vocea Blajului puteți citi horoscopul zilnic. Previziuni pentru dragoste, sănătate si bani.

Sâmbătă, 26 februarie 2022 – Horoscop zodia BERBEC

Incepe să primeze, pentru o periada mare de timp de azi încolo, ce vă place și ce nu, daruirea cu care să construiți relații frumoase cu cei apropiati. Te poti mobiliza astfel încât să reușești realizarea acestui lucru.

Sâmbătă, 26 februarie 2022 – Horoscop zodia TAUR

Liniștea de casă, senzația că aparțineți locului și că sunteți acolo unde vă doriti vor fi serios frământate o lunga periadă de acum încolo. Misiunea principală va fi să regăsiți ceea ce s-a pierdut, să reechilibrați lucrurile.

Sâmbătă, 26 februarie 2022 – Horoscop zodia GEMENI

Incepe să valoreze foarte mult cantitatea de atenție pe care sunteti dispus să le-o acordați celor din jur, cât vă străduiți să înțelegeți clar contextul, să analizați ce decizii puteți lua și ce este de făcut în fiecare moment.

Sâmbătă, 26 februarie 2022 – Horoscop zodia RAC

Se poate accentua impresia de blocaj pe care-l veți atribui foarte ușor unora dintre apropiați, dacă nu sunteți pregătiți să vă asumați responsabilitatea pentru propriile greseli.

Sâmbătă, 26 februarie 2022 – Horoscop zodia LEU

Emoțiile dvs. se deplasează astăzi, pe un registru negativ, de la incertitudine până la senzația că vi se pun piedici în calea unor proiecte profesionale și nu numai. Nu are ce ieșii bun din asta.

Sâmbătă, 26 februarie 2022 – Horoscop zodia FECIOARĂ

Pot apărea unele întârzieri, amânări sau anulări de planuri generate în ultima perioadă din motive diverse, precum răzgândirea unor apropiați sau schimbarea unor condiții meteo.

Sâmbătă, 26 februarie 2022 – Horoscop zodia BALANȚĂ

Din toată agitația acestei zile vă puteți alege cu pierderi în relațiile importante, datorita unor bunuri care nu vă aparțin. Ar fi indicat să prețuiți mai mult sentimentele plăcute și mai puțin bunurile materiale.

Sâmbătă, 26 februarie 2022 – Horoscop zodia SCORPION

Contradictiile din cuplu pot deveni motiv de cearta cu propriul partener. Cauza posibilă se poate datora unor schimbări pe care orgoliul nu vă lasă să le accepți. Este alegerea dumneavoastra.

Sâmbătă, 26 februarie 2022 – Horoscop zodia SĂGETĂTOR

Fie activitațile zilnice nu vă permit prea multă libertate și de aceea se ivesc frustrări, fie sunteți dezamăgit datorita unor probleme de sănătate cărora încă nu le-ați găsit o soluționare.

Sâmbătă, 26 februarie 2022 – Horoscop zodia CAPRICORN

Regulile pe care ar fi cazul să le respectați pentru a ajunge la inima celor dragi sau concesiile pe care vă considerați obigat să le faceți acestor persoane pot deveni un motiv de supărare serios.

Sâmbătă, 26 februarie 2022 – Horoscop zodia VĂRSĂTOR

Doriti să vă fie recunoscută autoritatea la nivelul unui cerc de prieteni, să impresionați prin simpla prezență, dar conjunctura va obligă la discreție și temperarea acestor tendințe.

Sâmbătă, 26 februarie 2022 – Horoscop zodia PEȘTI

Aveți opțiuni limitate pentru deplasări, întâlniri și decizii pe termen scurt. Chiar dacă situația nu este roză, cu siguranță veți reuși să obțineți rezultatele scontate, orientându-vă spre ceea ce puteți întreprinde acum.

Sponsor Profile Riz SRL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *