Liderii PNL ironizați cu figurine de carton la „Ora prim-ministrului”

Prim-ministrul Florin Cîțu s-a contrazis luni cu social-democrații, în plenul Camerei Deputaților, la „Ora prim-ministrului”. Acesta a fost chemat de PSD pe tema ‘Bugetul tăierilor: moartea economică a României’.

„De fiecare dată când sunt invitat în Parlament vin și răspund. Românii ar trebui să știe că această invitație din partea PSD nu are nicio legătură cu bugetul României. Ei m-au chemat să vadă cât rezist eu la înjurăturile lor. Vă spun că acest premier rezistă”, a zis Cîțu.

„Sa vedem cine mă contestă pe mine. Conducerea PSD, Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu, Mihai Tudose, aceștia sunt cei care mă contestă pe mine, toți slugile lui Dragnea și Vâlcov.

Este adus un decupaj din carton cu Florin Cîțu, iar o coasă îi este adusă premierului de un deputat PSD, care îi spune ca este din partea minerilor din Valea Jiului.

„Hai, vă rog, lăsați această circotecă ieftină”, a reacționat Ludovic Orban. „Văd că vă place să decupați”, a zis și premierul.

„Marii gânditori economici Ciolacu și Stănescu vin cu amendamente la buget si ce amendamente, care însumate fac 6% din PIB, dar cel mai tragic și e la limita trădării naționale este că propun să nu mai plătim la Comisia Europeana contribuția, de acolo vor să ia ei bani”, a adăugat Cîțu.

„Le atrag atenția colegilor noștri că suntem în Parlamentul României, că pentru exprimare există microfon și cei care vor să se comporte ca în galerie să se ducă în stadion după ce se redeschid”, le-a zis Orban celor din PSD.

„Bugetul pe 2021 este un buget care forțează reforma. De asta vă e frică, că sinecuriștii nu vor mai fi acolo”, a încheiat Florin Cîțu. (conf. jurnalist.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *