Ministrul Năsui, prins cu minciuna

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, s-a lăudat că a reprezentat România la o conferință a miniștrilor UE. În realitate a fost prezent doar cu numele.

Este vorba despre Consiliul COMPET din 25 februarie care a reunit miniștrii responsabili de piața internă și industrie. Potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei, Năsui, alături de un secretar de stat, a luat parte la eveniment.  Înregistrarea video al acelui eveniment arată altceva: Nu a fost prezent decât secretarul de stat Paul Ene, însă sub numele de Claudiu Năsui, scrie Hotnews.

Justificarea Ministerului Economiei

„Ministrul Claudiu Nasui a participat la conferință până ce a intervenit o urgență internă. România a fost pusă în listă printre ultimele la acea conferință.

Din cauza urgenței, l-a delegat pe secretarul de stat Paul Ene, expertul ministerului pe speță, și într-adevăr, a rămas numele ministrului pe ecran, Paul Ene continuând același stream. Urgența a fost că începea la ora aceea, și poate fi verificat, ședința comisiilor de buget-finanțe, reunite, iar Năsui a fost forțat de timp pentru susținerea Bugetului 2021″, a declarat pentru sursa citată Ionuț Tudorică, purtătorul de cuvânt al ministrului. (conf. jurnalist.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *