Negoiță, înapoi în PSD/ ‘Nășica’ Firea, amenințări dure

Robert Negoiță vrea să se întoarcă în PSD.

Primarul Sectorului 3 și liderii social-democrați sunt în discuții avansate. Negoiță vorbește chiar de o fuziune a formațiunii București 2020 cu PSD, pentru a nu-și pierde mandatul.

„Vom vedea, am avut o discuție cu președintele partidului, cu secretarul general, cu președintele Consiliului Național și cu alți colegi. Putem să gândim un proiect de reformare, de reorganizare, de îmbunătățire, ceva solid”, a spus Negoiță la Digi24.

El a adăugat că deja s-au întâmplat lucruri „benefice” în PSD, referindu-se la plecarea „unor persoane” din partid.

„Partidele nu se reformează la guvernare, ci în opoziție.

PSD are o șansă să se reformeze, o șansă să-și îmbunătățească abordarea”, a spus Negoiță.

Totodată, Gabriela Firea, nașa lui Negoiță, le-a transmis, marți, într-o ședință, colegilor din filiala PSD București că se va opune ”cu toată fermitatea” revenirii acestuia în PSD, au declarat pentru G4Media.ro surse apropiate discuțiilor.

Amintim că Firea și Negoiță s-au acuzat reciproc de trădare la în a doua jumătate a anului trecut.

De altfel, edilul sectorului 3 a mai spus că principala cauză pentru care a plecat din PSD este chiar Firea.

„Principalul argument pentru care eu nu am ce căuta acolo este chiar dumneaei! (…) Nu este o chestiune personală. Ce se întâmplă, atunci când stai lângă un om, ajungi să-l cunoști bine. Îl știi în circumstanțe diferite și atunci când știi că minte cu o lejeritate dezarmantă, iți dai seama ca acea persoană este un om foarte periculos și ideea este sa te îndepărtezi. Nici într-un caz să te apropii!” – a spus Robert Negoiță la acea dată.

(conf jurnalist.ro)