Nuntă fără mire din cauza COVID, la Botoșani

Situație tragi-comică la Botoșani. Doi tineri însurăţei şi-au stricat nunta pentru că nu s-au vaccinat, iar mirele a picat testul Covid.

Astfel, ginerică a aflat în ziua nunţii că testul PCR a ieşit pozitiv, astfel că cei de la sală nu i-au dat voie să participe la propria petrecere de nuntă.

Petrecerea atipică a avut loc sâmbătă, într-unul dintre cele mai apreciate localuri de petreceri din Botoşani, scrie monitorulbt.ro.

Deşi în Botoşani petrecerile se organizează în prezent doar cu persoane vaccinate, organizatorii nunţii respective au decis să le ceară mirilor teste PCR, ambii fiind neimunizaţi. Siguri că totul va fi în ordine şi mai ales pentru că testul nu putea fi mai vechi de 72 de ore, cei doi au ales să se testeze chiar cu o zi înainte de nuntă.

Puşi în faţa faptului împlinit, cei doi miri nu aveau prea multe opţiuni. Decât să anuleze nunta, cu tot ce însemna, cu o mulţime de invitaţi care deja erau pregătiţi să vină, sala plătită, muzica, mâncarea, aceştia au ales o variantă mai puţin „ortodoxă”, şi anume aceea de a continua nunta fără mire. (conf. Jurnalist.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *