Pățania unor români beți-criță, în Germania

Pățania unor români beți-criță, pe o autostradă din Germania, a ajuns virală. Cei doi bărbați , rămași fără benzină la mașină pe o autostradă din Germania, au început să împingă autoturismul. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că românii au consumat alcool și au chemat un echipaj pentru a le măsura  alcoolemia, dar cei doi s-au speriat crezând că o să fie vaccinați anti-COVID, arată Libertatea, care citează site-ul de știri Neumarkt Aktuell.

Potrivit sursei citate, cei doi români au fost observați pe 1 ianuarie, în jurul orei 17:45, de un alt șofer care a chemat patrula de poliție. În urma testelor, s-a constatat  că ambele persoane erau alcoolizate puternic, în jur de 2,5 la mie fiecare.

Erau atât de beți, povestesc jurnaliștii nemți, încât au confundat testul pentru măsurarea alcoolemiei cu vaccinul împotriva COVID.

În plus, niciunul dintre cei doi nu a putut prezenta permis de conducere, astfel încât acum e în curs o anchetă care urmează să stabilească dacă vreunul are dreptul de a conduce. Românii au fost eliberați, dar pe numele lor s-a deschis un dosar penal. (conf. Jurnalist.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *