Petreceri cu sute de persoane descoperite de Poliție

Aproximativ 200 persoane au fost identificate la data de 30 octombrie a.c. în interiorul unui club din sectorul 1 unde avea loc o petrecere de Halloween. Polițiști din cadrul Secției 1 s-au sesizat din oficiu.

La verificarea certificatelor digitale nu au fost constatate nereguli.

Operatorul economic a primit două sancțiuni contravenționale în valoare de 9.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor legale cu privire prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

O altă petrecere de Halloween a fost descoperită de polițiștii bucureșteni, tot într-un club din sectorul 1, în jurul orei 1:00.

Aproximativ 200 de persoane au fost verificate cu privire la certificatul verde. 3 sancțiuni contravenționale în valoare de 10.000 de lei au foat aplicate pentru lipsa declarației și pentru nepurtarea măștii. Societatea comercială a fost sancționată contravențional cu amendă de 20.000 de lei.

Polițiștii Capitalei continuă verificările cu privire la respectarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Au fost aplicate 450 de sancțiuni contravenționale, avertismente și amenzi de peste 105.000 de lei.

Două dosare penale pentru săvâșirea infracțiunii de uz de fals au fost întocmite după ce două persoane au prezentat certificatele altor persoane. (conf. Jurnalist.ro)