PNL cumpără și promovează reclamă anti-USR

În timp ce Florin Cîțu cere USR susținere pentru guvern, liberalii cumpără reclamă și promovează mesaje anti-USR pe rețelele sociale, arată G4Media.

Pe 27 octombrie, pe contul oficial de Youtube al Partidului Național Liberal a fost postat un clip denumit „Incompetența și corupția din administrația USR lasă locuitorii și spitalele fără căldură”, făcând referire la situația din Timișoara.

Aceste reclame au fost postate în ziua respingerii Guvernului Cioloș de către Parlament. Firma care promovează aceste reclame, în trecut, a primit contracte de la Ministerul Mediului în timpul mandatului liberalului Costel Alexe și a cărei patroană a primit o sinecură într-o societate de stat, pe filiera aceluiași minister.

Cine este Future Innovation

Future Innovation, compania care se ocupă de campaniile online ale PNL din 2019, a început să primească contracte pe bani publici de la Guvern de când la conducerea acestuia se află liberalii. De companie e legat un membru fondator al unei loje masonice din România, dar și un consilier parlamentar al PNL-iștilor, șef de cabinet al secretarului de stat de la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Personaje principale în firma ce se ocupă de online-ul liberal sunt două doamne. Anamaria Florescu, manager de proiecte la Future Innovation, consilier parlamentar și director de cabinet al secretarului de stat de la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Bechet. Neagoe Monica Argentina, cea care deține compania Future Innovation, colegă și fostă parteneră de afaceri a Anamariei Florescu, dar și fondatoare a lojei masonice Marea Lojă Națională Română 1880

Din martie 2019 și până în decembrie 2020, compania deținută de Neagoe Monica Argentina, Future Innovation, a primit 558 de mii de lei de la PNL, bani pe care i-a folosit ca să promoveze pe social media postările liberalilor. Doar în perioada 24 octombrie – 26 noiembrie PNL a cheltuit aproape 1,4 milioane de lei pentru promovare pe Facebook. Din martie 2020, de când liberalii au ajuns la guvernare și de când Anamaria Florescu, managerul de proiecte din Future Innovation și fostă parteneră de afaceri a Monicăi Neagoe, a ajuns șef de cabinet al secretarului de stat de la Ministerul Mediului, Mircea Fechet, Future Innovation a început să primească și contracte pe bani publici. (conf. Jurnalist.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *