Primarul care ‘a sărit’ rândul pentru a se vaccina anti-COVID

„A rămas o doză disponibilă și m-a vaccinat”. Aceasta este explicația unui primar din Călărași pentru faptul că ‘a sărit’ rândul și s-a vaccinat în prima etapă deși nu îndeplinea condițiile.

Este vorba despre edilul liberal al localității Alexandru Odobescu din județul Călărași, Niculae Eremia.

Eramia nu era inclus în prima etapă de vaccinare și nici măcar în a doua, care începe pe 15 ianuarie. Probabil, speriat de boală și profitând de funcția sa, politicianul a intrat ‘în față’.

„RESPONSABILITATE! Prima doza de vaccin”, a scris pe Facebook primarul. Niculae Eremia a postat și o fotografie cu el în timp ce se vaccinează.

Contactat de HotNews pentru a explica cum a fost posibil să se vaccineze, ținând cont de cele scrise mai sus, primarul a susținut că a mers la centrul de vaccinare și a așteptat să vadă dacă rămâne vreo doză.

„A fost programat asistentul medical de la noi (de la dispensarul din comună -n.r.) să își facă vaccinul. Mi s-a spus că eu nu pot să îl fac acum, că nu mă încadrez, și am zis că dacă există posibilitatea și rămâne vreun vaccin pot să stau să mă vaccineze și pe mine. Și a rămas și m-am vaccinat”, a declarat Eremia.

Între timp, sute de mii de români cu boli cronice își așteaptă rândul pentru a se vaccina împotriva temutului virus SARS-CoV-2.

(conf. jurnalist.ro)

PROFILE POLISTIREN FATADA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *