Rareș Bogdan, către PNL-iști: Nu te joci cu aşa ceva!

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a declarat luni că va cere excluderea din partid a oricărui parlamentar PNL care va vota moțiunea simplă împotriva lui Vlad Voiculescu, înaintată de PSD.

„Faci parte dintr-un partid politic, ești membru al unui grup parlamentar, nu vii să te joci cu așa ceva” a spus liberalul.

Votul urmează să fie dat în ședința plenului de miercuri.

„În calitate de prim-vicepreședinte al PNL vă spun că dacă se va întâmpla acest lucru, voi cere excluderea acestuia din partid. Atunci când funcționezi într-o coaliție, nu e loc de războaie personale sau de supărări personale. Faci parte dintr-un partid politic, ești membru al unui grup parlamentar, nu vii să te joci cu așa ceva. Vlad Voiculescu are susținerea coaliției, nu doar a USR-PLUS, deci este absolut normal ca cei din PNL şi cei din UDMR să îl susțină în demersurile sale. Desigur, considerând că sunt absolut corecte și nu am motive să mă îndoiesc. Dar nu văd vreun parlamentar PNL care să voteze împotriva lui Vlad Voiculescu. Cum nu cred că vor vota împotriva niciunul ministru al cabinetului Cîțu atât timp cât noi ne aflăm în această coaliție. (…)

Noi avem o obligație în fața românilor. Atunci când am stat în stradă în urmă cu patru ani de zile  pentru OUG 13, atunci când am ieșit pe 10 august împotriva abuzurilor, noi am făcut-o cu gândul că vom veni la putere şi vom schimba lucrurile în bine şi vom repara ce au făcut ceilalți și nu vom face greșelile lor. Ar fi culmea ca acum să ajungem să ne războim pe lucruri mărunte și să nu ne gândim la reformarea cu adevărat a României. Trebuie să avem curaj, atât le-am spus: Nu va fie frică. Curaj” a declarat Rareș Bogdan, luni, la Digi 24.(conf. jurnalist.ro)