Românii au luat cu asalt benzinăriile: E o psihoză

Cozile de la Pașapoarte se mută în benzinării. Speriați că prețul benzinei va exploda, românii au luat cu asalt stațiile de alimentare. Ministrul Energiei, Virgil Popescu, susține că nu va crește prețul carburanților, că „s-a creat o psihoză” și că vor fi controale la companiile care au majorat prețul la pompă.

„Circulă un zvon pe Facebook că la noapte litrul de benzină se face 10-11 lei. Nu are treabă cu războiul, dar vrem să mai facem economie”, a spus pentru HotNews.ro un bărbat care stătea la coadă la o benzinărie de pe Șoseaua Colentina.

„Am avut astăzi întâlniri de lucru cu reprezentanții Rompetrol și ai OMV Petrom și am primit asigurări că există stocuri suficiente de produse petroliere și vor asigura livrările către clienți.

Totodată, vreau să le transmit românilor că nu trebuie să intre în panică și să stea la cozi. AVEM SUFICIENTE STOCURI!”, a scris pe Facebook ministrul Energiei, Virgil Popescu.

El a mai spus că nu exista niciun motiv să crească prețurile, dar „sunt motive ca de mâine Guvernul să treacă la controale acolo unde au sărit prețurile”.

„E o psihoză și de aceea spun că nu există niciun motiv să stăm la coadă și să întoarcem capul în vremea lui Ceaușescu”, a afirmat Popescu.

(conf. Jurnalist.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *