S-au ridicat restricțiile de tonaj (7,5 t) pe DN 29, DN 29A. și DN 24C!

Duminică dimineața, 14.02.2021, traficul rutier s-a reluat pentru toate categoriile de autovehicule pe ultimele sectoare de drum național restricționate din cauza viscolului puternic din județul Botoșani, DN 29, DN 29A. și DN 24C.

La această oră nu mai există sectoare de drumuri naționale sau autostrăzi închise sau cu circulația restricționată din cauza condițiilor meteorologice.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Precizăm că toate direcțiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate și vor interveni unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naționale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR. (conf. cnadnr.ro)