Sentința în dosarul Colectiv, amânată din nou

Sentința în dosarul Colectiv a fost amânată din nou. Curtea de Apel Bucureşti a amânat pentru 15 aprilie, pronunţarea sentinţei definitive în acest proces, în care fostul primar al Sectorului 4, în prezent actualul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu-Piedone, a fost condamnat în primă instanţă la 8 ani şi 6 luni de închisoare pentru abuz în serviciu.

„Având în vedere complexitatea deosebită a cauzei, precum şi împrejurarea că avocaţii părţilor au continuat să depună concluzii scrise după termenul stabilit de instanţă în luna decembrie, ultimul set de concluzii scrise fiind depus în data de 28.02.2022, având în continuare nevoie de timp pentru deliberare şi redactarea hotărârii şi fiind, în continuare, în termenul prevăzut de dispoziţiile art. 391 C.proc.pen.,În temeiul art.391 C.proc.pen. amână termenul de deliberare, redactare şi pronunţare a hotărârii la data de 15 aprilie 2022”, se arată în minuta instanţei.

În 3 ianuarie, Curtea de Apel Bucureşti a amânat pentru 3 martie pronunţarea sentinţei definitive în dosarul „Colectiv”. (conf. Jurnalist.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *