Transporturi agabaritice pe ruta Port Bechet – Clariant Products RO SRL (județul Dolj)

În perioada 03.03.2021 – 12.03.2021 se vor desfășura trei transporturi cu depășiri pe traseul:

Port Bechet – DN55 – Sadova – DN55 – Murta – DJ561C – Valea Stanciului – DJ561B – Segarcea – DJ561 – Podari – Clariant Products RO SRL (județul Dolj).

Vehiculele transportă câte o confecție metalică.

Lățimea maximă a unui vehicul este 5,40 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculele vor fi însoțite de autovehicule autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informații suplimentare privind starea rețelei de drumuri naționale și autostrăzi pot fi obținute de la Dispeceratul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naționale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.(conf. cnadnr.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *