Unde-i lege nu-i tocmeală – oare?

Reveniți-vă voi ăștia cu picioarele cu mult deasupra Terrei – voi, ăștia, habotnicii aerieni. Încetați să vă mai hrizati, să vă comportați inuman în raport de drepturile semenilor voștri. Nu doar credința voastră e importantă. Mai e și VIAȚA. Da, VIAȚA aceea pe care voi o ignorați – de care vouă vi se fâlfâie -, un drept ce prevalează dreptului vostru de a vă târî ca râmele înspre…știți voi ce. Credința voastră manifestată în stil agresivo-extremist, este doar o manifestare haotica și complet dezordonată a stării voastre decăzute de la statusul de om, la cel de „animăluț dus cu lesa” de către cei ce au interesul să vă anihileze dreapta și justa judecată, de cei ce vă vor sclavi într-o turmă docilă, de cei ce se dau STĂPÂNI PESTE MINȚILE și CONȘTIINȚELE VOASTRE INVOLUATE. Priceput voi, ăștia reacționari,…. și ….
Bine, dar voi veți zice: regulile civile nu pot anula regulile religioase. Păi atunci, vă spun eu că nici legile religioase nu pot anihila (sau ignora) legile civile. Dă Cezarului ce a lui, și lui Dumnezeu așișderea.
Carevasăzică avem obligația sa respectam ȘI PE UNELE, ȘI PE ALTELE. Dreaptă și justă socoteală, în toate. Viata însă prevalează – e deasupra tuturor!
(Jeny Anca Popa)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *