Ziua copilului

Doar câteva zile ne mai despart de Ziua Internațională a Copilului, prilejul perfect pentru cei mici de a participa la tot felul de activități și evenimente distractive. 1 iunie 2024 a fost declarată zi liberă de la stat, astfel că părinții pot petrece timp de calitate alături de copiii lor. Iată câteva locuri în care puteți merge pentru a vă bucura din plin de această zi specială!

Evenimente pe data de 1 iunie 2024, în București

Sâmbătă, pe data de 1 iunie 2024, la Berăria H din Capitală au loc ateliere, activități și spectacole interactive pentru copii. Accesul se face de la ora 10:00, iar un bilet costă doar 10 lei. Organizatorii au pregătit o mulțime de surprize, cum ar fi animatori, un urs de plus gigant și mascote pregătite pentru sesiuni foto distractive, face painting și modelaj cu baloane, dar și un spectacol de teatru interactiv „Dumbo cel isteț”.

De asemenea, contra cost, copii pot participa și la ateliere cu diverse tematici, cum ar fi: desen pe figurine de ipsos, atelier de șah, atelier de desen cu ciocolată, atelier de bentite si papioane, atelier de programare distractivă, atelier de origami, pictură pe conuri de brad, slime și multe altele.

Timp de 12 zile, în perioada 17 mai – 9 iunie, copiii și părinții sunt invitați să participe la cea de-a opta ediție a Festivalului Opera Copiilor. Evenimentul promite multe surprize și activități distractive în fiecare vineri între orele 16-21, precum și sâmbătă și duminică între orele 10-21, până pe 9 iunie.

Accesul la festival este gratuit, iar participarea la anumite activități se face cu tichete OCC, disponibile la Magazinul OCC din locație. Costul unui tichet este de 3 lei. Activitățile în aer liber includ: atelierele de creație, Aventura Parc, Grădina cu Fluturi, Tech Area, Madrigal for Babies și Orășelul Bebelușilor.

Evenimente pe data de 1 iunie 2024, în Brașov

De Ziua Internațională a Copilului, cei de la Brașov Marathon organizează o mulțime de activități pentru copiii de diferite vârste, cum ar fi vânătoare de comori, jocuri interactive, Olimpiada Himalaya Travel, atelier de pictură pe față sau Cursa Copiilor, un maraton de alergat pentru cei mici.

Aerodromul Ghimbav invită toți copiii să exploreze minunata lume a aviației. De 1 iunie, cei mici pot să descopere cum arată interiorul unui avion și să înțeleagă tehnica de zbor de la profesioniști. La acest eveniment puteți găsi: o expoziție statică a tehnicii de zbor, demonstrații și desfășurarea unei zile normale de zbor, surprize si activități pentru copii, food court, spatii de joacă pentru cei mici.